MENÜÜ 17.-21.märts

Esmaspäev, 17. märts
HOMMIK: Riisihelbepuder/ moos/ piim/ õun
LÕUNA: Hakklihakaste /kartul/kurgisalat/ leib/ piim
ÕHTU: Müsli piimaga


Teisipäev, 18. märts
HOMMIK: Odrahelbepuder/ moos/ piim/ pirn
LÕUNA: Kalaseljanka/ hapukoor /leib/ kohupiimavaht keedisega
ÕHTU: Pannkoogid keedisega/ piim

Kolmapäev, 19. märts
HOMMIK: Nisuhelbepuder/ moos/ piim/ porgand
LÕUNA: Paneeritud broilerifilee/ riis/ kaste/ tomati-kurgisalat/ leib/ piim        
ÕHTU: Võileib juustu ja kurgiga/ kakao piimaga

Neljapäev, 20. märts
HOMMIK: Rukkihelbepuder/ moos/ piim/ õun
LÕUNA: Frikadellisupp/ leib/ banaan jogurtis
ÕHTU: Kapsas hakklihaga/ leib/ mahlajook

Reede, 21. märts
HOMMIK: Kaerahelbepuder/ moos/ keefir/ piim/ puuvili
LÕUNA: Guljašš/ kartul/ porgandisalat/ leib/ piim      
ÕHTU: Tatar singi ja sibulaga/ leib/ mahlajook