MENÜÜ 17.-21.märts
Esmaspäev,
17.
märts
HOMMIK:
Riisihelbepuder/
moos/ piim/ õun
LÕUNA:
Hakklihakaste
/kartul/kurgisalat/
leib/ piim
ÕHTU:
Müsli piimaga
Teisipäev,
18.
märts
HOMMIK:
Odrahelbepuder/
moos/ piim/ pirn
LÕUNA:
Kalaseljanka/ hapukoor
/leib/
kohupiimavaht
keedisega
ÕHTU:
Pannkoogid keedisega/
piim
Kolmapäev,
19. märts
HOMMIK:
Nisuhelbepuder/ moos/ piim/ porgand
LÕUNA: Paneeritud
broilerifilee/ riis/ kaste/ tomati-kurgisalat/ leib/ piim
ÕHTU: Võileib juustu ja kurgiga/ kakao
piimaga
Neljapäev,
20. märts
HOMMIK:
Rukkihelbepuder/ moos/ piim/ õun
LÕUNA: Frikadellisupp/
leib/ banaan jogurtis
ÕHTU: Kapsas hakklihaga/ leib/
mahlajook
Reede,
21. märts
HOMMIK:
Kaerahelbepuder/ moos/ keefir/ piim/ puuvili
LÕUNA:
Guljašš/ kartul/ porgandisalat/ leib/ piim
ÕHTU: Tatar singi ja sibulaga/ leib/ mahlajook